Mandag-Fredag 07:00-17:00

Udendørs malerarbejde

Har du brug for en maler, der kommer til tiden og afleverer det stykke malerarbejde, der er aftalt?

Trænger udearealerne til en klat maling? Thagaard Malerservice klarer alle udendørs maleropgaver

Ude er godt – men bedst hvis det er nymalet
Udearealer er en smart udvidelse af de indendørs kvadratmeter, hvis de bliver brugt rigtigt. Men det er ikke indbydende med ufærdigt træværk eller afskallet maling. Udendørs er der mange malede overflader eller overflader, hvor en gang maling vil gøre en væsentlig forskel. Vi maler alt fra facader til gavle, udhængsbredder, vinduer og terrasser.

Afrensning af alger på træværk
Udendørs træværk kan mangle maling, men det kan have pyntet sig med alger i mellemtiden. Som en del af vores malerservice tilbyder vi afrensning af alger på træværk. Det giver dit træværk nyt liv – og måske maling ikke er nødvendigt. Men hvis det er, skal vi nok klare malerarbejdet for dig.

Malerservice til udearealer i Syd- og Vestsjælland
De skønne omgivelser her i Næstved, Slagelse, Ringsted og Sorø er lige ude foran din dør. Men det kan kræve en opdatering af udeområderne for at blive glad for dem. Et vigtigt skridt på vejen dertil er malerservice. Vi rådgiver dig gerne i processen og hjælper dig helt i mål.

Som en del af vores malerservice, kan du forvente, at vi kommer ud og ser opgaven, inden du får et gennemarbejdet tilbud. Og du får ikke en faktura, før du er tilfreds.

Skal du have malet udearealerne til din bolig i Syd- og Vestsjælland? Kontakt Thagaard Malerservice og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

$

DERFOR SKAL DU VÆLGE Thagaard malerservice

"

DERFOR SKAL DU VÆLGE Thagaard malerservice

Kundeservice

Tilfredse kunder er grundlaget for vores arbejde. Derfor er det en vigtig del af vores arbejde, og som kunde hos os kan du forvente at blive vejledt og hjulpet helt i mål.

Tilfredshedsgaranti

Vi kører ikke fra en opgave, hvis du ikke er tilfreds. Det kan lyde som en akavet, lang aften, men det bliver det ikke, for vi leverer ordentligt håndværk.

Stabilitet

Har vi en aftale, så kan du være sikker på, at vi overholder den. Vi kommer til tiden og leverer det arbejde, der er aftalt.