Mandag-Fredag 07:00-17:00

Epoxymaling

Har du brug for en maler, der kommer til tiden og afleverer det stykke malerarbejde, der er aftalt?

Maler på Syd- og Vestsjælland til special og moderne gulvbehandling

Et kvalitetsgulv med epoxymaling

De fleste gulve, der er malet med gulvmaling, holder et års tid, før de igen trænger til at blive frisket op med maling. Epoxymaling er en speciel type maling, som holder langt bedre og er mere stærk. Det er en lidt dyrere løsning, men du får en helt særlig kvalitet og et stilrent udtryk.

Epoxymaling har længere tørretider, men når det er tørt, har du et slidstærkt gulv, som kan holde til alt, hvad du nu kan finde på at byde f.eks. et garagegulv. Det kan desuden også personliggøres, fordi der er mulighed for forskellige farver. Det er populært med grå til garagegulve, men du kan også følge trenden om hvide gulve eller et sort epoxymalet gulv.

Hvor giver epoxymaling mening?
Det er ikke mange, der kender til epoxymaling, men som fagpersoner kender vi fordelene og anvendelsesmulighederne. Hvis du går og overvejer at få malet gulv med epoxymaling, vil vi gerne hjælpe dig i processen med rådgivning.

Fordelen ved at tage os med tidligt i processen om epoxymaling og malerarbejde generelt er, at vi får de bedste forudsætninger for at kende dine behov og ønsker, så vi kan give dig det resultat, du drømmer om.

Har du et hjem i Næstved, Slagelse, Ringsted eller Sorø, hvor du overvejer at få lavet gulv med epoxymaling? Kontakt os og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

$

DERFOR SKAL DU VÆLGE Thagaard malerservice

"

DERFOR SKAL DU VÆLGE Thagaard malerservice

Kundeservice

Tilfredse kunder er grundlaget for vores arbejde. Derfor er det en vigtig del af vores arbejde, og som kunde hos os kan du forvente at blive vejledt og hjulpet helt i mål.

Tilfredshedsgaranti

Vi kører ikke fra en opgave, hvis du ikke er tilfreds. Det kan lyde som en akavet, lang aften, men det bliver det ikke, for vi leverer ordentligt håndværk.

Stabilitet

Har vi en aftale, så kan du være sikker på, at vi overholder den. Vi kommer til tiden og leverer det arbejde, der er aftalt.