Mandag-Fredag 07:00-17:00

Indendørs malerarbejde

Har du brug for en maler, der kommer til tiden og afleverer det stykke malerarbejde, der er aftalt?

Malerservice til alt indendørs malerarbejde for private i områderne i og omkring Næstved, Slagelse, Ringsted og Sorø

Malerservice fra gulv til loft

I nybyggeri kræver rå vægge en del arbejde for at blive til rammen for et hyggeligt hjem. Det kan gøre en stor forskel med professionelt udført malerarbejde i en renoveringsproces, og vi klarer begge dele. Thagaard Malerservice klarer alt inden for indendørs malerarbejde indendørs i private hjem. Fra gulv til loft.

Kom rigtigt i gang og godt i mål

Vælg kvalitet allerede fra starten, så er du tættere på at komme ordentligt i mål. Vi tilbyder at være en del af hele processen, lige fra rådgivning om dine muligheder og valg af maling, til der er færdigmalet.

En helhedsløsning til dit hjem

Thagaard Malerservice er erfarne og effektive i alt malerarbejde indendørs. Vi kan stå for spartling, slibning og opsætning af væv og tapet – alt sammen inden for en overskuelig tidsramme for dig. Fordelen ved at få os til det er, at arbejdet fra rå til færdige vægge er et lag-på-lag-arbejde, så resultatet i sidste ende er påvirket af alle de forudgående processer – og vi leverer kvalitet i alle arbejdsprocesser.

Udover at kunne klare de klassiske maleropgaver i både nybyg og renoveringsarbejde, kan vi også stå for maling og lakering af træværk, let gulvafslibning og –lakering, og så tilbyder vi også at lave epoxymaling på gulve.

Har du brug for kvalitets malerservice til dine indendørs maleropgaver? Kontakt os og fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi dækker store områder i Syd- og Vestsjælland.

$

DERFOR SKAL DU VÆLGE Thagaard malerservice

"

DERFOR SKAL DU VÆLGE Thagaard malerservice

Kundeservice

Tilfredse kunder er grundlaget for vores arbejde. Derfor er det en vigtig del af vores arbejde, og som kunde hos os kan du forvente at blive vejledt og hjulpet helt i mål.

Tilfredshedsgaranti

Vi kører ikke fra en opgave, hvis du ikke er tilfreds. Det kan lyde som en akavet, lang aften, men det bliver det ikke, for vi leverer ordentligt håndværk.

Stabilitet

Har vi en aftale, så kan du være sikker på, at vi overholder den. Vi kommer til tiden og leverer det arbejde, der er aftalt.