Mandag-Fredag 07:00-17:00

Fuldspartling

Har du brug for en maler, der kommer til tiden og afleverer det stykke malerarbejde, der er aftalt?

Et godt fundament for godt malerarbejde starter med fuldspartling af en uddannet maler

Fundamentet for godt arbejde

Rå vægge kræver arbejdstimer og erfaring, for at de kan blive de hyggelige rammer for dit hjem. Den inderste overflade er ofte fuldspartlet, hvorefter der kan arbejdes med slibning, grunding og derefter tapet eller direkte maling – og først her har du en færdig væg.

Men processen er en lag-på-lag-opgave, hvor et ordentligt resultat kræver et ordentligt fundament. Derfor har vi opbygget gode kompetencer inden for alle de krævede områder, så vi kan være starten og slutningen på din maleropgave.

Fuldspartling til nybyg eller renovering

I nybyg er der naturligt rå vægge, og det samme kan forekomme i en gennemgribende renoveringsproces. I begge tilfælde klarer Thagaard Malerservice fuldspartling og den efterfølgende proces, så du ender ud med det, du ønsker.

Er du i tvivl om, hvad det er, du godt kunne tænke dig på dine vægge? Hos Thagaard Malerservice stiller vi gerne vores viden og erfaring til din rådighed. For vi sætter god tid af til vores kunder, så vi har tid til at finde den bedste løsning sammen. Vi er også fleksible i forhold til arbejdstider, og hvordan vi tilpasser det til din tids- og arbejdsplan.

Thagaard Malerservice fuldspartler i bl.a. Næstved, Slagelse, Ringsted og Sorø. Skal vi fuldspartle hos dig? Kontakt os i dag per mail eller telefon.

$

DERFOR SKAL DU VÆLGE Thagaard malerservice

"

DERFOR SKAL DU VÆLGE Thagaard malerservice

Kundeservice

Tilfredse kunder er grundlaget for vores arbejde. Derfor er det en vigtig del af vores arbejde, og som kunde hos os kan du forvente at blive vejledt og hjulpet helt i mål.

Tilfredshedsgaranti

Vi kører ikke fra en opgave, hvis du ikke er tilfreds. Det kan lyde som en akavet, lang aften, men det bliver det ikke, for vi leverer ordentligt håndværk.

Stabilitet

Har vi en aftale, så kan du være sikker på, at vi overholder den. Vi kommer til tiden og leverer det arbejde, der er aftalt.